STRIP LASHES

Så här applicerar du Strip Lashes

Sådan påfører du Strip Lashes - COSNETIC

När du använder Strip Lashes från Cosnetic, Är det viktigt att vara medveten om att de är ömtåliga. Detta beror på att de är gjorda med ett innovativt, tunt och transparent band som kräver försiktig hantering. Var noga med att följa instruktionerna noggrant för att se till att du får det bästa resultatet och undviker att skada fransarna.

Kom ihåg att korrekt tillämpning och vård kommer att förlänga livslängden för din Strip Lashes och säkerställa en vacker look.

Kontrollera längden
Bedöma remsa lutningslängden mot ditt ögonlock innan du applicerar Lash Glue. Lutningen ska passa din ögonlockslängd. Om det är längre är det för långt.


Trimning
Trimma eventuellt lutning med vår Precision Scissors. Skär försiktigt lutningen tills den passar ditt ögonlock. Trim från utsidan till insidan.


Mjukare surrande band
Ta bort fransarna från vipphyllan och böj försiktigt fransbandet upprepade gånger för att göra det mjukare och lämpligt för din ögonform.


Tillämpa Lash Glue
Tillämpa Lash Glue längs kanten av remsan och vänta 30 sekunder. Distribuera limet jämnt längs remsan.


Tillämpa Strip Lashes
Tryck på lutningen mot ögonlocket längs din franslinje. Efter att ha säkrat en jämn limfördelning, placera remsan på din franslinje med limet ner. Tryck på remsan längs franskanten med fingrar eller fransgrepp för en säker passform. Håll öppna ögon under denna process.


Borttagning
Applicera remover längs din franslinje för en mild borttagningsupplevelse. Börja med att applicera remover eller micellärt vatten på en vattpinne och tryck sedan på vattnet längs din franslinje för att distribuera produkten. Ta tag i dina fransar nära det yttre hörnet och dra försiktigt mot ditt inre öga.